Yüksekten Atlayarak Birlikte İntihar İkili Ölüm - Karbeyaz, Kenan; Gündüz, Tarık; Balcı, Yasemin (Adli Tıp Bülteni, 2007)
İki kişinin birlikte intiharı veya bir kişinin cinayet işledikten sonra intihar etmesi “ikili ölüm” olarak tanımlanmaktadır. İki kişinin birlikte intiharı, cinayet-intihar şeklindeki ikili ölümlere nazaran oldukça nadirdir. Yüksekten atlayarak birlikte intihar ise çok seyrek görülen bir durumdur. Bu çalışmada, Eskişehir’de yüksekten atlayarak intihar şeklindeki bir ikili ölüm olgusu, seyrek görülmesi nedeniyle sunulmaya değer bulunmuştur. Anahtar kelimeler: İntihar, ikili ölüm, yüksekten atlama