Adli Otopsilerde Kemik İliğinde Yaşa Bağlı Sellülarite Değişiklikleri - Akyıldız, Elif Ülker; Akı, Hilal; Çelik, Safa (Adli Tıp Bülteni, 2003)
Kemik iliğini değerlendirirken yaşa bağlı izlenen normal sellülarite değişiklikleri bilmek önemlidir. Bu çalışmada ilk dekaddan sekizinci dekada kadar medikolegal otopsilerden alman kemik iliği biyopsi örneklerini histolojik olarak incelenmiştir. Yaşla birlikte yağ dokusu miktarının arttığı görüldü. Anahtar kelimeler: Kemik iliği, sellülarite, yaş