Editörden

Editörden

  • Halis Dokgöz

The Bulletin of Legal Medicine 2021;26(1):0-0

Değerli Adli Bilimciler,

Adli Tıp Bülteni’nin 2021 yılı ilk sayısıyla karşınızdayız. Uluslararası DOAJ ve Tübitak TR dizin fen bilimleri alanında dizinlenen tek adli bilimler dergisi olmanın onuru ve mutluluğuyla yeniliklerle yola devam ediyoruz. Adli Tıp Uzmanları Derneği’nin yeni atılımları çerçevesinde dergimizde de hedefleri daha da yükseltmek ve adli bilimler alanının uluslararası platformu olabilme yolunda Galenos Yayınevi ile anlaşmış bulunuyoruz. Pandemi dönemini hala yaşıyor olmamıza karşın dergimize gelen makale sayısındaki artıştan mutluluk duyuyoruz.

Dergimizin bu sayısında da adli bilimler alanından farklı disiplinlerinden 10 makaleyi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yazarlarımıza ve danışmalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Dergimize gelen makale sayısında özellikle farklı disiplinlerden gelen yoğun artış ile birlikte adli tıp ve adli bilimler alanının bilimsel platformu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Bilimselliğin geleceğin adli bilimlerini inşa etmede tek gerçek olduğu bilinciyle dergimizin bilimsel niteliğini hep birlikte daha da yükseklere taşımak, Adli Tıp ve Adli Bilimler alanında en güncel çalışmaların paylaşıldığı ortak bir platform olmaya devam etmesi dileğiyle…

Prof. Dr. Halis Dokgöz
Editör